Botó Contacta amb Badaweb

Més de 18.000 alumnes han passat per l'Institut Gaudí de la construcció

Publicada: 31.03.2009Secció: Economia

L'Institut Gaudí de la construcció de Badalona ja fa vint anys que imparteix cursos de formació als treballadors del sector de la construcció. Es tracta d'un centre reconegut arreu del territori català. Des dels seus inicis, el nombre d'alumnes ha crescut de manera considerable fins a arribar als més de 18.000 d'enguany.

Per als responsables de l'Institut Gaudí de la construcció de Badalona la formació és imprescindible per a dignificar l'ofici i també com a eina fonamental per superar moments de dificultats econòmiques com l'actual.

L'institut Gaudí ofereix cursos de formació de diverses disciplines del sector de la construcció adreçats a paletes, enguixadors, encofradors i també a manipuladors de maquinària pesada. En els últims temps també s'està ampliant l'oferta formativa en l'àmbit de la rehabilitació i manteniment d'edificis. Una altra de les matèries que s'imparteixen a l'institut és la de prevenció de riscos laborals.

Els responsables del centre asseguren que en època de crisi creix el nombre d'alumnes de l'institut ja que moltes de les persones que es troben a l'atur aprofiten per reciclar-se o bé assolir nous coneixements que els facilitin el reingrés a la vida laboral.

Des de l'Institut Gaudí de la Construcció animen als treballadors del sector a ampliar coneixements en l'àmbit de l'obra civil i també en el de manteniment d'edificis, dues de les branques que consideren revifaran més rapidament un cop hagi passat la crisi.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat