Botó Contacta amb Badaweb

Consells a les PIMES per a superar la crisi econòmica

Publicada: 27.03.2009Secció: Economia

Innovar i estrenye's el cinturó. Són dos dels consells que donen els experts a les petites empreses per poder superar la crisi econòmica. Des de la Cambra de Comerç es recomana a les empreses que aprofitin aquest moment per ser més creatius i renovar els processos de fabricació del producte que ofereixen.

Reduir costos i baixar els preus. No és una fórmula desconeguda per tirar endavant i fer front a moments difícils, però sí que ho és que es demani a les empreses invertir en nova tecnologia per renovar-se quan no hi ha bonança econòmica. El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Miquel Valls, aconsella estudiar el mercat i fer el possible per millorar el producte. Per poder fer-ho, una bona manera és aplicar els nous processos tecnològics en la seva fabricació.

Els experts diuen que cal ser optimistes. Una bona recepta per sortir-se'n de la crisi és veure-la com a una oportunitat. El president de la cambra de comerç del Barcelonès Nord, Sàtur Narbón, diu que cal pensar en la crisi com a excusa per ser creatius i renovar-se.

Els experts recorden que sempre hi ha qui surt guanyant amb la crisi perquè sap donar la volta i oferir el producte que el mercat necessita a bon preu.

publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat