Botó Contacta amb Badaweb

La platja de Badalona es posa a punt per a la temporada d'estiu

Publicada: 27.03.2009Secció: Medi Ambient

L'Àrea de Medi Ambient i Mobilitat de l'Ajuntament de Badalona ha iniciat la campanya de plantació d'arbres malalts, caiguts o afectats per obres o inclemències meteorològiques. D'altra banda, la Mancomunitat de municipis ha començat també l'operació de llaurat de la sorra de les aproximadament 12 hectàrees de platja que té la nostra ciutat.

Aquest procés de llaurat dura dos dies i consisteix en remoure la sorra per tal que el Sol i l'aire facin un efecte de bactericida i fungicida. D'aquesta manera, la qualitat d'aquesta sorra serà òptima de cara a la temporada de bany, que comença cada 1 de juny.

Una de les principals preocupacions que centren l'atenció a les platges és també la quantitat de sorra que es pot haver perdut d'un any a un altre. En aquest sentit, des de l’àrea de Medi Ambient i Mobilitat de l’Ajuntament s’ha puntualitzat que els badalonins no ens hem de preocupar, ja que en termes generals, les platges de la nostra ciutat no han patit grans canvis.

D'altra banda, i pel que fa a la campanya de plantació d'arbres que el consistori ha iniciat, cal destacar que en total se'n substituiran aproximadament uns 600 d'aquí a finals d'abril.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat