Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Esports
        • Durant tota la setmana Sant Adrià serà l'escenari de la 23ena edició del Torneig Internacional de Futbol Sant Gabriel CUP

Durant tota la setmana Sant Adrià serà l'escenari de la 23ena edició del Torneig Internacional de Futbol Sant Gabriel CUP

Publicada: 25.06.2001Secció: Esports

Sant Adrià de Besòs és l’escenari durant tota aquesta setmana de la vintitresena edició del Torneig Internacional de Futbol Sant Garbiel CUP. El torneig està organitzat pel Centre Escolar sant Gabriel amb la col.laboració de l’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs.



Aquesta competició es considera un dels esdeveniments amb més tradició del municipi. A més, en el transcurs dels anys ha anat augmentant les seves característiques d’espai de trobada i intercanvi per a tots aquells que provenen de països d’arreu del món i de diverses comunitats autònomes.

Tots els actes del torneig es faran en el camp de futbol del Sant Gabriel. A més hi haurà visites organitzades al Museu del Club de Futbol Barcelona i a Illa Fantasia, i una recepció a l’Ajuntament de Sant Adrià, que tindrà lloc divendres.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat