Botó Contacta amb Badaweb

L'alcalde de Tiana diu que no s'ha arribat a cap acord sobre la B-500

Publicada: 25.03.2009Secció: Urbanisme

L'Alcalde de Tiana, Emili Muñoz, ha volgut aclarir que el consistori tianenc encara no ha arribat a cap acord amb la Generalitat respecte el projecte de la B-500. Muñoz ha fet aquestes declaracions com a resposta a l'anunci de l'alcalde de Badalona, Jordi Serra, del desbloquejament de la B-500, aquest dilluns.

El vist-i-plau de Tiana per aquest projecte depèn de que l'Ajuntament estigui d'acord amb els dos projectes que s'estan el·laborant. D'una banda, la ordenació urbanística de l'entorn de la Riera Montalegre, de gran interés pel municipi de Tiana. De l'altre, l'impacte mediambiental que tindrà la infraestructura de l'autovia i del túnel per tota la zona.

A més, des de l'ajuntament tianenc consideren que han de concretar encara dos condicionants per Tiana per tal d'arribar a un acord amb el projecte. Primer, consideren que al voltant d'aquesta operació ha d'haver-hi una millora del transport públic de Tiana i, segon, consideren que ha d'haver una inversió al municipi amb projectes de cooperació al patrimoni arquitectònic, històric o mediambiental.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat