Botó Contacta amb Badaweb

El cinema com a eina de sensibilització i foment de la solidaritat

Publicada: 24.03.2009Secció: Educació

La regidoria de ciutadania i convivència de l'Ajuntament de Badalona i la Fundación Tus Ojos, a través de la seva productora audiovisual han organitzat la jornada “Cinema i Valors: una mirada nova del món” amb la finalitat de presentar l'ús del cinema com a eina de sensibilització en valors i foment de la solidaritat.

La productora i fundació Tus Ojos ha realitzat un seguit de xerrades a diversos instituts de la nostra ciutat amb l'objectiu de sensibilizar els joves a través del cinema. Seguidament s'ha realitzat una jornada dirigida a professors i responsables de projectes juvenils per explicar-los la utilitat de la realització cinematogràfica com instrument de coneixement i sensibilització.

El proper projecte de la productora Tus Ojos serà un llargmetratge amb 4 històries ambientades a Colòmbia, Perú, Albania i Senegal que portarà per títol “Ciudades Imaginadas”. Els curtmetratges seran una combinació de ciutats d'aquests països i ciutats espanyoles entre les quals provablement hi figuri Badalona.

Un dels objectius de la Fundació Tus Ojos és la producció de cinema social que transmeti valors positius a l'espectador. El seu gran èxit va ser la nominació a l'Oscar, l'any 2007, del curtmetratge Binta y la gran idea, rodada al Senegal amb l'ajuda d'UNICEF.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat