Botó Contacta amb Badaweb

Falten els tràmits mediambientals per presentar el projecte de la B-500

Publicada: 24.03.2009Secció: Urbanisme

El projecte de la B-500 té, en aquests moments, un acord entre la Conselleria i els ajuntaments de Tiana i Badalona per tirar endavant aquesta Infraestructura tan important que connectarà la C-31 amb el Vallès Oriental. El traçat i el finançament del projecte ja estan acordats i només faltara finalitzar els tràmits mediambientals per donar pas a l'exposició pública del projecte.

La ciutat de Badalona estarà conectada amb túnel amb Mollet del Vallès, a travès de la carretera B-500. Des de fa gairebé una dècada, els ajuntaments implicats han treballat per millorar la comunicació entre les dues comarques. L'alcalde de Badalona, Jordi Serra, ha afirmat que, en aquests moments, ja hi ha un acord entre la conselleria i els ajuntaments de Tiana i Badalona per desencallar el projecte i definir el traçat.

Mitjançant aquesta infraestructura, a més, diferents zones industrials de la ciutat com Can Ribó o les Guixeres guanyaran una nova potencialitat estratègica. Respecte al traçat que afectarà a Badalona, s'aprofitarà el carrer del torrent de Vallmajor per connectar la C-31 amb el Vallès Oriental.

Aquestes declaracions s'han produït durant la presentació de l'estudi socioeconòmic del Barcelonès Nord, organitzat per la Cambra de Comerç de Barcelona. Un dels reptes que s'han posat sobre la taula precisament, ha estat finalitzar amb èxit projectes i infraestructures vitals per al futur de la zona, com el projecte de la B-500 o el soterrament de l'autopista.

L'alcalde de Badalona, Jordi Serra, ha assegurat que des del govern municipal s'està treballant amb una inversió pública forta i contundent per crear infraestructures.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat