Botó Contacta amb Badaweb

Nova fase d'obres a Sant Roc

Publicada: 20.03.2009Secció: Urbanisme

La propera setmana s'inicia una nova fase d'obres a edificis d'habitatges de protecció oficial del barri de Sant Roc de Badalona. I és que ahir dijous es va signar l'inici d'obres, entre Adigsa i l'empresa constructora, que afectarà un total de 60 habitatges i tres comunitats.

L'empresa pública Adigsa esta desenvolupant des de fa anys el Pla directori d'obra revisat a diversos barris de Badalona. En la fase que s'iniciarà la setmana que ve, es rehabilitaran els blocs 144 i 145 del carrer Badajoz i el bloc 146 de l'avinguda Maresme, del barri de Sant Roc.

L'obra que es farà s'ha adjudicat a l'empresa Corpimo per un import de gairabé 350 mil euros i consisteix a reparar les parts malmeses dels revestiments, l'aïllament de part de la planta baixa i el pintat total de les façanes. Un seguit d'accions que rentaran la cara a uns edificis que tenen més de 50 anys.

L'execució de les obres està previst que tingui una durada de 5 mesos i afectarà un total de 60 habitatges i tres comunitats.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat