Botó Contacta amb Badaweb

Setmana Tecnològica a l'Institut Pompeu Fabra de Badalona

Publicada: 17.03.2009Secció: Educació

L'Institut Pompeu Fabra de Badalona acull durant aquesta setmana la vuitena Setmana Tecnològica, una activitat organitzada pel Departament d'Educació de la Generalitat. L'objectiu d'aquestes jornades és orientar els alumnes sobre la formació professional i conscienciar-los de la importància de temes com la seguretat viària o els primers auxilis.

Enguany, l'acte d'inauguració ha estat la ponència titulada “La nova formació professional”, en què Joan Lluís Espinós, subdirector general de planificació i organització de la formació professional, ha explicat als estudiants de grau mitjà o superior les característiques de la formació d'alternança. Es tracta d'una nova modalitat en què l'alumne combina treball i estudi al llarg de la setmana. Aquestes jornades tecnològiques arriben enguany a la seva vuitena edició, prova del seu èxit entre els joves estudiants.

La setmana tecnològica organitza tallers, projeccions de pel·lícules o fins i tot un campionat d'escacs obert a tots els alumnes del centre escolar, que aquest any celebra el seu trentè aniversari. Cal destacar les xerrades sobre seguretat viària i de primers auxilis, en què els alumnes de formació professional coneixen de molt a prop l'experiència d'un noi discapacitat a causa d'un accident de trànsit o les possibles emergències que poden tenir lloc a Badalona. Les activitats s'allargaran fins divendres, dia en què se celebrarà l'acte de cloenda.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat