Botó Contacta amb Badaweb

Dades del cens comercial de la ciutat

Publicada: 16.03.2009Secció: Economia

Badalona té registrats més de 5.750 establiments comercials i uns 18MIL treballadors, aproximadament, en el sector comerç. El 92% dels propietaris dels establiments comercials de la ciutat són d'origen espanyol i la resta, el 8 %, d'altres parts del món. Aquestes són algunes de les dades que han estat presentades en l'estudi del cens comercial de la ciutat.

El cens comercial de la ciutat recull, en una base de dades, el total d'establiments comercials, la tipologia d'aquests establiments, el nombre de treballadors o l'origen de la persona titular de l'establiment. Actualment hi ha 5.757 establiments comercials a Badalona, la majoria dels quals es concentren als districtes 1, 5 i 7. A més, l'estudi detalla el nombre d'establiments comercials per activitat desenvolupada. Bona part dels establiments estan destinats a equipaments per a les persones, a l'alimentació i a la restauració. A partir d'aquest cens, el consistori començarà a treballar en el projecte del Pla d'usos comercials, que acabarà de completar el mapa comercial de la ciutat.

A la ciutat hi ha, aproximadament, 18 mil treballadors en el sector del comerç. El 92% dels propietaris dels establiments comercials de la ciutat són d'origen espanyol i la resta d'altres parts del món, la majoria d'aquests del Pakistan i de la Xina. Des de l'Ajuntament de Badalona han expressat la voluntat de continuar treballant per aconseguir un comerç de proximitat competitiu.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat