Botó Contacta amb Badaweb

Desarticulada una pressumpta xarxa de pirateria a Santa Coloma

Publicada: 13.03.2009Secció: Successos

La Policia Nacional ha desarticulat una pressumpta xarxa que copiava i distribuïa CD's i DVD's pirata a Santa Coloma de Gramenet. Gràcies a aquesta operació, s'han detingut 6 persones i, entre d'altres, s'han interceptat més de 44.000 CD's i DVD's falsificats i 1.000 euros en efectiu.

Tots els arrestats són d'origen xinès i tenien el seu centre d'operacions a Santa Coloma. Les investigacions policials van començar precisament quan van localitzar aquests habitatges, del qual n'entraven i sortien diàriament diverses persones carregades amb motxilles.

Un cop tenien la mercaderia, pressumptament es dividien en dos grups: un es dirigia a Barcelona, on distribuïen les falsificacions a bars i establiments de la ciutat, i l'altre anava a les ciutats properes, on venien la mercaderia a comerços, transport públic i mercats locals. Tot i disposar d'un vehicle propi, la xarxa també utilitzava suposadament els serveis d'una empresa de missatgeria.

Amb aquestes dades, la Policia Nacional va muntar un dispositiu especial per procedir a les detencions i desarticular el grup. Després d'interceptar l'automòbil i registrar dos habitatges, s'han arrestat 6 persones i han intervingut, entre d'altres, més de 44.000 CD's i DVD's falsificats, 8 gravadores, milers de caràtules i fundes de plàstic, dos ordinadors i 1.000 euros en efectiu.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat