Botó Contacta amb Badaweb

Augmenten les consultes sobre transtorns derivats de la crisi

Publicada: 12.03.2009Secció: Salut

En els darrers sis mesos, el nombre de consultes mèdiques relacionades amb transtorns derivats de la crisi econòmica ha augmentat un 16% aproximadament. I és que els problemes psicològics sovint acaben repercutint a nivell orgànic i manifestant-se de manera somàtica ja sigui a partir de migranyes, mals d'esquena o trastorns d'ansietat.

Gerard Martínez, adjunt al CAP d'Atenció Primària de Badalona Serveis Assistencials, ha explicat que cada cop són més els badalonins que s'acosten als ambulatoris a la cerca d'una solució als seus problemes de salut derivats de problemes de butxaca. La crisi es fa notar no només en l'àmbit laboral, també en el de la salut. Alguns dels trastorns més freqüents són mals de cap, rigidessa ossea o atacs d'ansietat i angoixa.

Davant d'aquests casos, els metges miren d'empatitzar amb els pacients i aportar-los un bri d'esperança.

Martínez assegura que també s'ha notat un increment en el nombre de pacients a la sanitat pública. Segons ell, moltes persones que abans costejaven els serveis d'una mutua o bé un metge privat, ara es visiten a les instal·lacions de la seguretat social.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat