Botó Contacta amb Badaweb

Demanen l'ajustament del preu de les taxes municipals

Publicada: 11.03.2009Secció: Successos

Més de 200 persones s'han aplegat a la plaça de la Vila per reclamar un ajustament del preu de les taxes municipals. La manifestació ha estat convocada per la Federació d'Associacions de Veïns de Badalona, la FAVB, en motiu d'un reclam generalitzat organitzat per les entitats veïnals a nivell de tot Catalunya.

Consideren abusives les taxes i impostos municipals i creuen que no s'ajusten a l'increment anual de l'IPC, enguany de l'1,6%. A la manifestació que ahir va tenir lloc a Badalona, s'afegien unes altres 14 convocatòries de diferents municipis d'arreu del territori català. De fet, per al pròxim 24 de març hi ha prevista una manifestació conjunta a la ciutat comptal, en concret, a la plaça Sant Jaume.

Els manifestants consideren que en l'actual conjuntura econòmica les administracions públiques haurien de respondre en benefici de la ciutadania i no pas augmentant el seu nivell recaptatori.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat