Botó Contacta amb Badaweb

L'IMPO contracta 50 persones més gràcies al Pla Integral d'Ocupació

Publicada: 05.03.2009Secció: Economia

L'institut municipal de promoció de l'ocupació de Badalona, l'IMPO, ha procedit a la contractació de 50 persones més gràcies al Pla Integral d'Ocupació. Aquesta és una partida que ha permès ja la contractació de prop de 200 persones que es trobaven en l'atur en els darrers mesos.

En aquest cas, els empleats duran a terme tasques de manteniment d'edificis, principalment escoles municipals, i actuacions de dinamització, prevenció i promoció de la salut.

Recordem que són els diversos departaments de l'Ajuntament els que sol·liciten a l'IMPO el nombre de treballadors que requereixen per reforçar algunes de les feines que realitzen. Així, per exemple, des de la regidoria d'educació s'ha demanat la contractació de 26 treballadors. En concret, s'han contractat pintors, electricistes, paletes i ferrers.

A més, també s'ha donat feina a 8 persones que es dedicaran a la neteja i l'enjardinament d'algunes zones verdes i a unes altres 9 que treballaran en el manteniment bàsic i la vigilància, a banda de personal administratiu, i tècnics experts en educació física i joventut.

La finalitat d'aquest pla és aconseguir que les persones en situació d'atur puguin participar en diferents projectes d'ocupació amb l'objectiu de facilitar la seva inserció laboral.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat