Botó Contacta amb Badaweb

Baralla entre veïns i la Guàrdia Urbana al barri de Sant Roc

Publicada: 04.03.2009Secció: Successos

El barri de Sant Roc ha estat l'escenari d'una baralla entre agents de la Guàrdia Urbana i veïns de la zona. Segons fonts policials, cap a les 5 de la tarda d'ahir, set agents de la guàrdia urbana es trobaven realitzant una intervenció de control de la indisciplina viària i l'estacionament incorrecte al carrer Simancas, al voltant del centre evangelista. Mentre els agents es trobaven realitzant aquesta actuació, un grup de joves format per 6 adolescents d'ètnia gitana, van increpar i agredir els policies.

Com a conseqüència de l'agressió, alguns agents han patit diverses contusions i també un dels nois. En el moment de l'agressió, prop d'un centenar de persones es van costar al lloc dels fets i van increpar els agents de la seguretat. Va ser necessària l'actuació de vàries dotacions de la policia per controlar la situació, que s'ha saldat amb un jove identificat al qual ha guàrdia urbana ha obert diligències. De moment, el cas s'ha posat a disposició judicial per tal que l'autoritat competent endegui les accions que consideri oportunes.

D'altra banda, el primer tinent d'alcalde, Ferran Falcó, ha indicat que ‘la tasca que estava fent la guàrdia urbana de Badalona pretén normalitzar una situació d'incivisme reiterat dels usuaris del centre evangelista situat a la zona, els quals ocupen les voreres amb els seus cotxes i a més causen diversos problemes de convivència amb el veïnat’. Falcó ha afegit que ‘l'Ajuntament està realitzant les comprovacions pertinents per conèixer la situació ilegal i administrativa del centre’.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat