Botó Contacta amb Badaweb

5 persones detingudes gràcies a l'operació policial 'Bars segurs'

Publicada: 03.03.2009Secció: Successos

La Guàrdia Urbana i els Mossos d'Esquadra han detingut 5 persones a través de l'operació policial “Bars segurs”. Es tracta d'un operatiu que ha inspeccionat diversos bars de Badalona que havien rebut queixes veïnals per sorolls o per incomplir diverses normatives relatives a aquest tipus de locals.

D'un total de 144 persones que es trobaven a l'interior dels diferents bars que han estat inspeccionats pels diferents cossos de seguretat de la ciutat, les quals totes han estat identificades, s'han realitzat una quarantena de denúncies i ha acabat amb 5 detinguts.

Les diferents inspeccions, dutes a terme per sorpresa conjuntament entre la Guàrdia Urbana i agents dels Mossos d'esquadra sota el nom d'”operació Bars segurs”, s'han fet a causa de les queixes dels veïns. Soroll, baralles, infraccions horàries, i tràfic i consum de substàncies estupefaents n'eren les principals causes.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat