Botó Contacta amb Badaweb

Visites escolars a Badalona Comunicació

Publicada: 02.03.2009Secció: Educació

Les noves tecnologies i les comunicacions estan cada vegada més presents en la societat en general i també, evidentment, en l'àmbit educatiu. Un bon exemple d'aquest interès es reflexa ja a les escoles però també en una empresa com Badalona Comunicació que compta periòrdicament amb visites escolars.

L'escola Mare de Déu de l'Assumpció ha visitat aquest any, en tres ocasions, les instal·lacions de Badalona Comunicació. I és que aquest centre ha celebrat unes jornades culturals sobre els mitjans motivades per aquesta visita. Durant una setmana, tots els alumnes del centre han fet diversos tallers relacionats amb la televisió, la ràdio i la premsa escrita.

Fins al moment, 8 grups d'alumnes ja les han visitat i fins al proper mes de maig passaran 4 grups més. Els grups són: des d'alumnes de tercer de primària fins a tercer d'ESO, encara que també ha passat algun cicle formatiu de telecomunicació. Durant la visita, es fa un recorregut pels diferents departaments de l'empresa i s'ensenya als joves com es treballa a Ràdio Ciutat, Televisió Badalona i a la Revista Bètulo.

Les visites a Badalona Comunicació que, de moment n'hi ha confirmades una dotzena, pretenen explicar com funcionen els diversos mitjans de comunicació en els quals treballem, des de la premsa escrita, passant per la ràdio i també la televisió. Per cert, unes visites que estan obertes a qualsevol escola que vulgui conèixer com treballen els professionals de diferents branques de la comunicació.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat