Botó Contacta amb Badaweb

Reaccions a la instal·lació d'un Corte Inglés a Badalona

Publicada: 26.02.2009Secció: Economia

El regidor d' Hisenda i recursos Interns de l' Ajuntament, Francesc Serrano, considera que el Corte Inglés serà un pol d'atracció que beneficiarà el petit comerç de la ciutat. Així ho ha dit al programa 5 minuts + de Ràdio Ciutat de Badalona. Serrano ha participat en un cara a cara amb un representant de l' Associació de Comerciants de Badalona, Pepito Martínez.

I és que des que el Corte Inglés va comprar els terrenys de Can Llamas per instal·lar-se a Badalona, gran part dels comerciants de la ciutat han vist els grans magatzems com a una amenaça. Ara fa uns dies es coneixia la notícia de l'arribada d'aquí a 5 anys de el Corte Inglés a la ciutat i els comerciants tornen a mostrar-se preocupats.

El regidor d ' Hisenda, recursos interns i promoció econòmica, afirma que entèn el neguit dels comerciants però creu que no

s'han de preocupar perquè el Corte Inglés servirà per atraure clients i no pas per perdre'ls.

Per la seva banda, el representant de l' Associació de comerciants, Pepito Martínez, considera que la instal·lació de El Corte Inglés significarà la mort del comerç de proximitat de Badalona. Martínez diu que serà molt difícil competir amb els magatzems que en un sol edifici ofereixen molts productes diferents i que Badalona ja està saturada d' oferta comercial.

La ubicació de El Corte Inglés als antics terrenys de Can Llamas suposarà la reurbanització de la zona i la contrucció de 1500 metres quadrats on s' instal·larà la Cambra de comerç. Un espai per dinamitzar el comerç i on rebre formació.

La operació suposarà la inversió per part de l'empresa de 100 milions d'euros i la contractació de mil persones.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat