Botó Contacta amb Badaweb

Dos nous centres educatius de Badalona començaran el curs en mòduls prefabricats

Publicada: 17.02.2009Secció: Educació

Dos dels tres nous centres educatius de Badalona començaran el proper curs en mòduls prefabricats. Es tracta de les escoles que s'han de construïr als barris de Montigalà i Bufalà mentre, el centre previst a Ca l'Arnús serà un edifici que estarà finalitzat per l'inici del curs 2009-2010.

L'Ajuntament de Badalona només podrà garantir per a l'inici del proper curs una única escola situada en un edifici, la que se situarà en una zona verda del Parc de Ca l'Arnús. Aquest nou centre, a més, permetrà avançar en la reforma del CEIP Lola Anglada.

D'altra banda, els dos altres centres de Bufalà i Montigalà iniciaran el nou curs en mòduls prefabricats. Uns espais que es preveu que siguin utilitzats fins a la meitat del curs vinent, quan s'espera que hagi finalitzat la creació definitiva d'aquestes dues noves escoles.

La Regidoria d'Educació havia traslladat la seva intenció al Departament d'Educació que tots tres equipaments fossin de construcció industrialitzada, permetent així construïr edificis escolars estables i definitius en només sis mesos. Amb tot, la conselleria d'Ensenyament només ha accedit a destinar un sol edifici d'aquest tipus a Badalona.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat