Botó Contacta amb Badaweb

Augmenten els contractes signats a les Borses Joves d'habitatge

Publicada: 16.02.2009Secció: Economia

Les Borses Joves d'habitatge del Barcelonès augmenten en un 39% els contractes signats el 2008 respecte a l'any anterior. La xarxa comarcal de Borses Joves d'Habitatge del Barcelonès, integrada per les Borses ubicades en els municipis de Badalona, l'Hospitalet, Santa Coloma i Sant Adrià han sumat, durant aquest 2008, més de 350 contractes nous.

La posada en marxa del Fons Jove Comarcal de Garanties al Lloguer és un dels elements que expliquen l'increment d'aquest nivell de contractació respecte dels serveis similars que s'oferten arreu de Catalunya. I és que respecte de l'any 2007, s'han gestionat un 76% més d'ajuts al lloguer.

El Fons Jove Comarcal de Garanties al Lloguer es va posar en marxa el gener de 2008 amb l'objectiu de facilitar i fomentar l'empancipació juvenil mitjançant l'ampliació de garanties per als propietaris que lloguin els seus immobles als joves. A més, cobreix totes les despeses jurídiques en el cas de qualsevol reclamació, tot sense cap tipus de cost pel propietari.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat