Botó Contacta amb Badaweb

Ajuntaments europeus signen a Brussel·les el pacte contra el canvi climàtic

Publicada: 11.02.2009Secció: Medi Ambient

Coincidint amb la setmana europea dedicada a l'energia sostenible, 340 ajuntaments europeus han signat a Brussel·les el pacte d'alcaldes i alcaldesses contra el canvi climàtic. Badalona ha estat l'únic municipi de la comarca en adherir-se a aquest pacte. Amb ell, les administracions locals es convertiran en capdavanteres en la lluita contra l'escalfament global, ja que les polítiques fixades van un pas més enllà dels objectius marcats pels caps d'estat.

Segons l'acalde de Badalona, Jordi Serra, que ha viatjat fins a Brusel·les, durant l'acte de signatura d'aquest pacte s'han concentrat prop de 350 representants de ciutats europees, el que equival a representants de prop de 70 milions de persones. Una participació massiva que pretén donar una solució local a un problema global.

Serra ha explicat que des de l'administració badalonina ja es treballa en la millora de l'eficiència energètica com, per exemple, amb la instal·lació de plaques solars en edificis municipals.

De totes maneres, l'alcalde ha explicat que durant els pròxims anys es treballarà per assolir els objectius del Pacte d'Alcaldes contra el Canvi Climàtic abans del 2020.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat