Botó Contacta amb Badaweb

Els alumnes de l'Institut La Llauna reclamen un pati digne

Publicada: 11.02.2009Secció: Educació

Els alumnes de l'Institut La Llauna volen un pati digne. La Generalitat els ha rehabilitat la zona d'esbarjo i els estudiants asseguren que només s'ha posat una tanca i s'ha anivellat el terra amb sorra. Per la seva banda, des de l'Àrea d'Educació de l'Ajuntament de Badalona s'ha explicat que les reformes del pati són provisionals ja que queden altres obres a fer al centre que el podríen malmetre.

L'Associació de pares i mares de La Llauna valora positivament els esforços que s'han fet per enllestir la façana del centre i agilitzar les obres de l'ascensor. Tot i la provisionalitat del nou pati demanen que s'hi habilitin bancs i papereres ja que els alumnes l'han de fer servir per ordre de la conselleria.

Per la seva banda, Juan Ruiz, director de l'àrea d'educació ha explicat que la situació del pati és provisional ja que durant l'estiu vinent es farà servir per entrar el material de les obres de l'ascensor del centre, ja compromeses.

Els estudiants d'ESO de l'Institut La Llauna van improvisar aquest dilluns un acte de protesta per reclamar un pati digne. Els alumnes tenen el suport de la direcció del centre.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat