Botó Contacta amb Badaweb

Jordi Serra viatja a Brusel·les per signar el Pacte contra el canvi climàtic

Publicada: 10.02.2009Secció: Medi Ambient

Representants de l'ajuntament de Badalona, inclòs l'alcalde de la ciutat Jordi Serra, han viatjat a Brussel·les per signar el Pacte d'alcaldes contra el canvi climàtic. En total, s'hi han adherit prop de 300 ajuntaments europeus. Es tracta d'una iniciativa en matèria d'estalvi energètic i foment de les energies renovables per al 2020 que s'emmarca en la Semana de l'Energia Sostenible.

En concret, es tracta d'un conveni que pretén anar més enllà dels objectius fixats pels Caps d'Estat europeus i, en aquest sentit, comptar amb la plena implicació dels governs locals.

L'objectiu d'aquest pacte és assolir el triple 20 abans de l'any 2020. Així doncs, els municipis participants es comprometen a reduir un 20% les emissions de gasos amb efecte hivernacle, millorar un 20% l'eficiència energètica i incrementar també en un 20% l'ús d'energies renovables.

Com dèiem, a hores d'ara ja hi ha més de 346 ciutats europees que han signat l'acord i unes altres 104 que ja han manifestat el seu interès per adherir-se al pacte.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat