Botó Contacta amb Badaweb

Els plans de l'IMPO donen feina a quasi 120 badalonins

Publicada: 06.02.2009Secció: Economia

Quasi 120 badalonins han trobat feina a través dels Plans Ocupacionals ofertats per l'Institut Municipal de Promoció de l'Ocupació, l'IMPO. Es tracta d'un programa cofinançat per la Generalitat de Catalunya i l'ajuntament que pretén donar una oportunitat laboral a persones desocupades. Els contractats desenvolupen, durant sis mesos, tasques de suport a l'administració pública i miren d'aprendre un ofici per tal de després poder treballar en altres administracions públiques o empreses privades.

Els beneficiats d'aquests plans són persones desocupades, en la seva majoria majors de 45 anys, adreçades a través de les Oficines de Treball de la Generalitat. L'IMPO realitzat una selecció dels candidats tenint en compte el temps de prestació econòmica que els queda a l'atur i el seu perfil professional. Els contractats a través d'un pla ocupacional ocupen places de tècnics de grau mitjà o inferiros en funció de les demandes dels diferents departaments municipals. Així, hi ha persones que treballen en l'ambit de la regidoria de Via Pública retirant cartells publicitaris del carrer o bé dignificant l'entramat urbà. També hi ha empleats de la regidoria de Consum i Comerç fent de dinamitzadors a les zones comercials i altres en el departament d'ensenyament com a conserges o personal de manteniment.

A banda d'aquestes 116 contractacions dels plans ocupacionals municipals, en l'actualitat l'IMPO té contractades unes altres 42 persones en el marc del programa “Treballs al barri”, inclòs dins la Llei de Barris. Aquest pla s'aplica als barris de la zona sud, com Artigues, el Remei i Sant Roc, i a la Serra d'en Mena, a Llefià, La Salut i La Pau.

El pròxim mes d'abril, un cop s'hagin acabat aquests primers contractes d'ocupació laboral, se'n ofertaran d'altres juntament amb els del pla d'ocupació d'estiu, destinat a neteja de zones verdes i el litoral badaloní. Es preveu que sigui llavors quan es contractin prop de 150 persones més.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat