Botó Contacta amb Badaweb

Els centres escolars de Badalona rebran aquest any 4 milions i mig d'euros

Publicada: 05.02.2009Secció: Educació

Els centres escolars badalonins rebran aquest 2009 un inversió de 4 milions i mig d' euros. L' Ajuntament destinarà aquesta quantitat de la partida de Fons d' inversió local de l' Estat per rehabilitar els centres educatius de la ciutat.

Els diners es dedicaran a actuacions urgents com rehabilitar façanes, millorar les instal·lacions i renovar vestidors, cuines, calderes i pistes esportives per ajustar-les a la normativa.

Si a aquesta xifra se li sumen els diners ja invertits l'any passat, 1 milió 300 mil euros i els que s' ha previst invertir l'any vinent, 1 milió i mig, durant aquest mandat s' invertirà a les escoles badalonines uns 7 milions d'euros.

La inversió no solament afecta als edificis. Els diners també es volen destinar a continuar lluitant contra l'abandonament dels estudis per part dels joves un cop acaben l' estapa de l’Ensenyament secundari obligatori. Aquells que no vulguin continuar amb el batxillerat, han d'estar ben informats de les opcions que tenen en els cicles de formació professional.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat