Botó Contacta amb Badaweb

El diputat ecosocialista Lluís Postigo visita Badalona

Publicada: 03.02.2009Secció: Salut

El diputat d'Iniciativa per Catalunya Verds Esquerra Unida i Alternativa, Lluís Postigo s'ha reunit amb les entitats de la Plataforma per una Sanitat Pública i de Qualitat de Badalona, per tal de conèixer quina és la problemàtica que afecta usuaris i professionals dels CAP de Llefià i de la Salut.

El diputat ecosocialista és, des del 2006, portaveu de la Comissió de Salut i des del 2007 vicepresident de la mesa de la Comissió de Salut del Parlament de Catalunya. El grup municipal d'iniciativa a Badalona ja li va transmetre la preocupació dels veïns de Llefià i la Salut respecte a la manca d'especialistes i de recursos en matèria de sanitat a la zona. Els veïns han insistit en tenir una entrevista amb la consellera de Salut, Marina Geli per exposar-li la situació.

El diputat, també ha visitat l'Associació de Veïns de La Pau per signar al llibre de signatures per la pau, una de les iniciatives d'aquest barri per celebrar el 50 aniversari de l'entitat. El coordinador del projecte, Julio Molina, ha valorat molt positivament les signatures que de moment s'han aconseguit i ha avançat que han d'arribar més personalitats.

Pel llibre de signatures per la pau ja han passat, l'alcalde de Badalona, Jordi Serra, l'ex-alcaldessa i senadora Maite Arqué i el Club de Futbol Badalona, entre d’altres. L'Associació de Veïns no descarta que pugui signar en un futur un premi Nobel.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat