Botó Contacta amb Badaweb

Xena edició de les Jornades d'Orientació Acadèmica a Badalona

Publicada: 29.01.2009Secció: Educació

Badalona celebra aquest any la desena edició de les Jornades d' Orientació Acadèmica per als alumnes de secundària de la ciutat. Aquestes jornades prentenen orientar, motivar i encuriosir els joves de la ciutat per continuar els seus estudis més enllà de la secundària obligatòria.

La inauguració de les activitats previstes comença avui a dos quarts de set de la tarda, a la fàbrica de l' Anís del Mono. El primer acte és una taula rodona que comptarà amb la presència del secretari general del Consell Interuniversitari, Xavier de les Heras.

Les jornades d' Orientació Acadèmica pretenen connectar el món acadèmic amb el món professional. Una bona mostra d'aquesta connexió és el fet de convertir l' Hospital Universitari Germans Trias i Pujol en l'escenari interactiu, el que s' anomenarà Fira Sanitària. Una mostra on els nois i noies interessats en el món de la salut rebran tota la informació i orientació de la mà de les universitats i del mateix personal sanitari.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat