Botó Contacta amb Badaweb

Nou servei d'autoaprenentatge de català

Publicada: 28.01.2009Secció: Educació

El Consorci per la Normalització Lingüística Badalona-Sant Adrià ha posat en marxa un nou servei per a totes aquelles persones que volen aprendre o millorar el català. Una iniciativa que es duu a terme els dimarts a la tarda, i que s'ofereix de manera gratuïta i personalitzada a tota la ciutadania a l'aula d'informàtica de l'espai Betúlia.

D'aquesta manera, una professora del Consorci posa a disposició dels que ho sol·licitin un servei d'assessorament pel que fa els recursos que la xarxa posa a l'abast dels ciutadans que volen aprendre el català o que desitgen millorar-ne el nivell d'aprenentatge. Es tracta d'una iniciativa que ha de servir perquè, en una o més sessions, aquella persona tingui una certa autonomia i sigui capaç d'utilitzar aquestes eines de manera eficaç.

Un dels recursos estrella en aquest servei d'assessorament és la nova web d'autoaprenentatge de català que el Consorci ofereix, la pàgina web 'parla.cat', tot i que els badalonins que acudeixen a l'espai Betúlia també s'interessen per altres llocs web per aprendre la llengua, practicar l'ortografia o per cercar traductors o diccionaris.

Per accedir al servei, no cal cita prèvia ni s'ha d'omplir cap formulari d'inscripció. Només cal dirigir-se a l'espai Betúlia, a la part del darrere de la biblioteca de Can Casacuberta i, de forma gratuïta, el Consorci facilitarà els recursos interactius més adients.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat