Botó Contacta amb Badaweb

Concentració a la plaça de la Vila sota el lema 'La crisi que la paguin ells'

Publicada: 28.01.2009Secció: Successos

Sota el lema ‘La crisi que la paguin ells’ més de 200 persones es van concentrar a la plaça de la Vila per denunciar l'abús de l'increment de les taxes municipals i el preu de les targetes del transport metropolità.

La Plataforma ha recollit, de moment, més de 4.000 signatures de veïns, sindicats i altres entitats de la ciutat que els donen suport en la denúncia contra l'increment de les taxes municipals.

Un gran nombre d'associacions de veïns, UGT i Comissions Obreres i els grups municipals d'Iniciativa per Catalunya Verds Esquerra Unida i alternativa i el Partit Popular donen suport a aquesta plataforma. Denuncien l'increment dels impostos locals, així com l'elevat preu dels transports.

Les entitats han explicat que és injust que la pujada de les taxes se situï per sobre de l'IPC, ja que afecta a les persones amb menys recursos. El grup municipal d'Iniciativa per Catalunya Verds Esquerra Unida i alternativa

dóna suport a la plataforma i ha presentat una moció que s'ha rebutjat a la sessió plenària d'ahir al vespre.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat