Botó Contacta amb Badaweb

Detenen un matrimoni acusat de fer-se passar per alts càrrecs d'ADIF

Publicada: 26.01.2009Secció: Successos

Un matrimoni de Badalona ha estat detingut acusat de fer-se passar per alts càrrecs de l'empresa ferroviaria Adif, amb la intenció de vendre pisos falsos a preus per sota dels del mercat. De moment hi ha una cinquantena d'afectats d'una estafa que superaria els 20 milions d'euros.

Segons s'ha conegut, els detinguts feien servir el nom de l'empresa ferroviaria Adif per aconseguir credibilitat davant els eventuals compradors, als quals demanaven pagaments avançats per habitatge que ni tan sols posseïen. Els detinguts utilitzaven un gran nombre de documentació falsificada. L'home detingut es feia passar per director general d'operacions i la seva parella, per la seva adjunta, dos càrrecs que no existeixen i oferien comprar habitatges a preus molt per sota del mercat.

A més, els estafadors van encarregar espais publicitaris en diversos mitjans de comunicació. L'empresa publicitària, hauria perdut gairebé dos milions d'euros perquè l'empresa hauria avançat diners per reservar espais a diferents mitjans. La policia catalana té previst practicar noves detencions al llarg de les pròximes hores.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat