Botó Contacta amb Badaweb

La tempesta de vent es fa notar també a Badalona

Publicada: 26.01.2009Secció: Successos

Destrosses en el mobiliari urbà, arbres caiguts i parcs i instal·lacions esportives tancades per prevenció. Aquestes han estat les principals conseqüències del temporal de vent que aquest cap de setmana ha afectat pràcticament tot l'estat. Bombers de Badalona compta més d'una cinquantena de sortides d'emergència. Sortosament, però, no s'han hagut de lamentar danys personals greus, tot i que són nombrosos els danys materials que s'han registrat.

Els més destacats han afectat mobiliari urbà, com senyals o contenidors. Tampoc les bastides, alguns vehicles o fins i tot arbres han suportat la força del vent. Imatges com aquestes es podien veure a pràcticament tots els barris de Badalona.

L'actuació de Bombers de Badalona i la prevenció per part de l'Ajuntament han estat claus per tal que les destrosses i incidents hagin afectat el menys possible els ciutadans. El consistori badaloní va restringir l'accés als parcs de Can Solei, Ca l'Arnús i de totes les instal·lacions esportives municipals.

D'aquesta manera l'Ajuntament de Badalona va seguir la recomanació de la secretaria general de l'Esport davant del perill que la força del vent arrossegués arbres o provoqués alguns esfondraments parcials de façanes o sostres. La mesura també va ser una mostra de solidaritat amb les víctimes de l'esfondrament a Sant Boi.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat