Botó Contacta amb Badaweb

La Guàrdia Urbana de Badalona, model per a la policia local de Cambrils

Publicada: 21.01.2009Secció: Seguretat

La tasca conjunta que fan la Guàrdia Urbana i els Mossos d'Esquadra a Badalona, la policia de proximitat o el dispositiu de la zona d' oci de Can Ribó s' han convertit en model per a la policia local de Cambrils. Una delegació d'aquesta localitat tarragonina ha visitat les instal·lacions de la Guàrdia Urbana de la nostra ciutat per conèixer de primera mà com funciona aquest cos badaloní. Cambrils no és la única ciutat interessada en la guàrdia urbana de Badalona, altres ajuntaments també s'hi han interessat com és el cas de Saragossa, Madrid, Alella, Vic o Pineda.

Com s' organitza una patrulla de proximitat o com es controla una zona d' oci són dos dels exemples que han interessat als responsables de Cambrils, una ciutat que té alguns aspectes en comú amb Badalona.

L' aplicació de l' ordenança de civisme, el comandament únic entre les policies locals i autonòmiques i la gestió als diferents barris de la ciutat ha interessat els responsables de Cambrils. Un dels focus d' interès per gran part dels muncipis que han demanat conèixer l' experiència de la policia local de Badalona és la Unitat de Convivència. Una unitat especialitzada en el control i seguiment de la sobreocupació de pisos i la convivència veïnal en comunitats d' habitatges i espais públics. Aquesta brigada, que es va posar en marxa fa més de dos anys, actua per evitar els anomenats pisos pastera o els problemes de civisme, i la seva funció és dialogar amb les dues parts implicades en el problema.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat