Botó Contacta amb Badaweb

Es presenten 58 projectes per definir la urbanització de l'Illa Central

Publicada: 21.01.2009Secció: Urbanisme

L'Ajuntament de Badalona ha rebut un total de 58 projectes per al concurs covocat per definir la urbanització i la volumetria d'un edifici dotacional a l'Illa Central de Badalona. D'entre totes les propostes, 6 han estat presentades per arquitectes de Badalona, 3 han arribat des d'estudis d'arquitectes europeus i la resta han estat dissenyades per arquitectes catalans i de la resta de l'Estat. L'alcalde de Badalona, Jordi Serra, considera que el gran nombre de propostes presentades al concurs demostren la importància i l'atractivitat d'aquest projecte.

Del total de 58 projectes presentats se seleccionaran en una primera fase 5 propostes. Posteriorment, els 5 equips seleccionats hauran de presentar una proposta tècnica i una maqueta. Jordi Serra ha assegurat que la decisió d'escollir un projecte no vindrà marcada pel calendari sinó per l'elecció d'un projecte de qualitat que compti amb el vistiplau d'un jurat que integri representants de diversos àmbits.

El guanyador rebrà una dotació de 60.000 euros i l'encàrrec del projecte. La resta de seleccionats rebrà 30.000 euros.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat