Botó Contacta amb Badaweb

La seu d'ICV de Badalona acull un debat sobre la Llei d'Educació

Publicada: 20.01.2009Secció: Educació

Iniciativa per Catalunya Verds de Badalona aposta perquè la nova llei d'educació englobi tots els aspectes que tenen a veure amb l'ensenyament, des del lleure fins als coneixements científics, més enllà de la simple escolarització. Pels ecosocialistes ha de primar l'educació en un sentit ampli per damunt de les classes magistrals.

La seu d'Iniciativa per Catalunya de Badalona ha acollit un debat sobre la Llei d'Educació on s'ha fet èmfasi en la necessitat de que les millores que aporti la nova legislació s'apliquin a aules no massificades. És per aquest motiu que Iniciativa no dóna suport a l'actual text que està en procés de debat al Parlament.

A Europa el Producte Interior Brut que es dedica a l'educació és d'un 6% mentre que a l'estat espanyol no arriba a la meitat amb menys d'un 3%. Iniciativa considera que és responsabilitat de l'administració construir nous centres públics. En aquest aspecte han posat com a model els països escandinaus que compten amb un 90% de col·legis públics, una xifra que a l'estat espanyol es sitúa al 60%.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat