Botó Contacta amb Badaweb

ERC demana l'accessibilitat de l'estació e RENFE a Foment

Publicada: 14.01.2009Secció: Urbanisme

Esquerra Republicana ha demanat al Ministeri espanyol de Foment informació precisa sobre la inversió que farà per millorar les instal·lacions i l'accessibilitat a la xarxa de rodalies RENFE. D'aquesta manera la formació continua i actualitza el seguiment que fa el grup parlamentari a Madrid sobre la dignificació de l'estació de tren de Badalona.

El diputat d'Esquerra al Congrés dels Diputats, Francesc Canet, ha formulat una sèrie de preguntes molt concretes al Govern espanyol sobre com es resoldran els problemes de l'estació de tren de la nostra ciutat. Ho ha fet a petició del candidat comarcal del Barcelonès Nord al Congrés, Miquel Estruch, i responent a l'anunci de la ministra Magdalena Alvarez en què deia que s'invertiran 125 milions d'euros en la millora de les instal·lacions de la xarxa de rodalies.

Miquel Estruch, però, ha assenyalat que aquesta és la última però no l'única petició que han fet al Govern espanyol en aquesta matèria. Recorda que aquest és un reclam històric que ja fa masses anys que la ciutat porta demanant al govern espanyol. Estruch s'ha queixat dient que, el pitjor de tot, és sentir-se com un pidulaire que demana que es faci una inversió necessària amb els diners dels ciutadans.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat