Botó Contacta amb Badaweb

Cinc persones intoxicades en un incendi al carrer Sant Bru

Publicada: 14.01.2009Secció: Successos

Ahir a la tarda es va calar foc en un edifici del carrer Sant Bru de Badalona. Cinc persones han hagut de ser traslladades a l'hospital per intoxicació de fum, quatre agents de la guàrdia urbana i un treballador que es trobava al lloc dels fets i ha intentat extingir les flames.

L'incendi s'ha produït a les 3 de la tarda en un edifici en obres del carrer Sant Bru número 4, que fa cantonada amb el carrer Prim. L'origen del foc hauria començat quan uns operaris de l'obra tallaven una barana metàl·lica de la que n'hauria saltat una guspira. Aquesta hauria anat a parar a un pot amb disolvent i que d'aquí hauria cremat un aire condicionat i de l'aparell a la lona que cobreix l'edifici en obres. L'incendi l'han apagat agents de la Guàrdia Urbana de Badalona juntament amb els treballadors de l'obra, així que quan la dotació de bombers ha arribat el foc ja estava extingit. En total, hi ha cinc persones afectades de caràcter lleu per inhalació de fum. Quatre d'ells agents de la Guàrdia Urbana que s'han traslladat a l'Hospital Municipal de Badalona on, tal i com estableix el protocol en aquests casos, estan en observació. L'altra persona afectada és un treballador de l'obra a qui han traslladat a l'Hospital Germans Trias i Pujol i que també resta en observació de manera preventiva.publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat