Botó Contacta amb Badaweb

Avui es porta a aprovació el pressupost per al 2009

Publicada: 23.12.2008Secció: Economia

Avui dimarts a partir de les 6 de la tarda es durà a terme la sessió ordinària del Ple Municipal del mes de desembre. En la sessió d'avui es porta a aprovació el pressupost general per a l'exercici del 2009.

Recordem que el pressupost per a l'any vinent ascendeix a 163 milions i mig d'euros. El govern municipal té l'objectiu, de cara al 2009, de fomentar l'ocupació, reforçar la protecció oficial i assegurar el manteniment de les infrastructures ciutadanes. L'increment del pressupost municipal respecte el 2008 és del 3,95% a diferència de l'any passat, que va augmentar un 8%. Un fet es deu a les conseqüències dels efectes de la crisi sobre els ingressos de l'ajuntament.

D'altra banda, la sessió plenària porta a aprovació definitiva el text de les ordenances fiscals després de resoldre les al·legacions presentades.

Pel que fa a l'àmbit urbanístic, es tractarà la modificació del Pla General Metropolità que correspon a l'entorn del Turó d'en Caritg i el Pavelló Olímpic.

publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat