Botó Contacta amb Badaweb

Ciutadans i comerciants més segurs amb la campanya 'Nadal Segur'

Publicada: 16.12.2008Secció: Seguretat

Aconseguir que tant el ciutadà com el comerciant tinguin una sensació real de seguretat. Aquest és l'objectiu que volen aconseguir el mossos d'esquadra i la guàrdia urbana a través de la nova campanya ‘Nadal Segur’. Es repartiran tríptics informatius als comerços de la ciutat i es realitzaran patrullatges preventius als eixos comercials de dia i als polígons de nit.

Per tal d'evitar l'increment de robatoris aquest nadal, la Guàrdia Urbana i els Mossos d'Esquadra realitzen una operació conjunta per tal d'optimitzar els recursos existents de cada cos de seguretat.

Pagar amb targeta de crèdit o dèbit i no portar massa diners en efectiu són algunes racomanacions dels agents per als ciutadans. Per la seva banda els comerciants han de buidar la caixa enregistradora regularment, comprovar les bosses dels clients i instalar xips als productes.

La campanya ‘Nadal segur’ s'ha realitzat amb èxit a ciutats com Hospitalet de Llobregat, Sabadell, Terrassa i Santa Coloma de Gramenet. Els agents volen fomentar entre els ciutadans l'autoprotecció per aquestes dates i evitar ser massa comfiats.







publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat