Botó Contacta amb Badaweb

Prop de tres milions d'euros per transformar la Rambla de Badalona

Publicada: 09.12.2008Secció: Urbanisme

El projecte de transformació de la Rambla de Badalona comptarà amb la renovació de mobiliari urbà, canvi de paviment i la instal·lació d'una petita plaça on es troba actualment una font davant de l'Escola del Mar. Un projecte que compta amb una inversió de gairebé tres milions d'euros i que es completarà amb la transformació del passeig marítim, entre el carrer de Mar i d'en Prim.

Definir un entorn amb nous components però respectant l'essència de la Rambla. Aquest és l'objectiu de la remodelació d'aquest espai emblemàtic de la ciutat. Algunes de les actuacions seran el canvi de bancs o la renovació de paviment.

El projecte, a més, inclou una gran transformació del passeig marítim, especialment en el tram comprès entre el carrer de Mar i d'en Prim. Renovar el mobiliari urbà, augmentar la il·luminació, ampliar el carril bici o reforçar el paviment, forma part de les actuacions que es duran a terme.

Es preveu que les obres comencin el mes d'octubre de l'any vinent i que la transformació de la Rambla estigui enllestida per les Festes de Maig del 2010.





publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat