Botó Contacta amb Badaweb

S'incrementen els robatoris a comerços de Llefià i la Salut

Publicada: 05.12.2008Secció: Successos

En els darrers mesos els veïns dels barris del Llefià i La Salut han presenciat un increment de robatoris als comerços de la zona. El darrer furt s'ha produït fa uns dies a una òptica del barri de Llefià quan els lladres van accedir a la botiga a través de la tècnica de l'obrellaunes.

La botiga Multiopticas Principal, a l'Avinguda Marquès de Sant Mori, ha patit una pèrdua de 24.000 euros a causa del robatori dels diners que tenien a la caixa i un elevat nombre d'ulleres de marques d'elevat cost. El gerent de la botiga, Àngel Gil, ha explicat que els lladres van deixar un cartró davant la porta per despistar i van fer un tall a la persiana per entrar. L'acció es va dur a terme a les 3 de la matinada i, segons els Mossos d'Esquadra, en només 10 minuts s'ho van emportar tot.

Gil ha explicat que els robatoris a la zona s'han incrementat en els darrers mesos. Una immobiliària, dos bars i alguns establiments del Passeig de la Salut han patit aquest tipus de robatoris, segons expliquen els veïns de la zona. Ara, l'òptica ha reforçat el sistema de seguretat per evitar que puguin aixecar la persiana i han instal·lat una alarma i càmeres de vigilància. Gil considera que, amb l'augment de població a la ciutat, la vigilància també s'hauria d'incrementar, sobretot en els espais comercials.





publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat