Botó Contacta amb Badaweb

El CEIP Josep Carner, primera escola verda de Badalona

Publicada: 04.12.2008Secció: Educació

El CEIP Josep Carner ha rebut el distintiu d'escola verda, de manera que es converteix en el primer centre educatiu de Badalona en aconseguir-lo. Aquest programa, impulsat per la Generalitat, té cinc adherits més entre les diferents escoles badalonines, tot i que fins ara cap d'elles havia rebut aquesta distinció.

Emmarcat dins la Setena Trobada d'escoles verdes de Catalunya, celebrada al Cosmocaixa, el CEIP Josep Carner ha rebut aquest distintiu com a premi pels anys que duu fent recollida selectiva.

A part del Josep Carner, una cinquantena més de centres educatius catalans han rebut el distintiu que els acredita com a escoles verdes. Es tracta d'un certificat que dóna el Departament de Medi Ambient i Habitatge de la Generalitat de Catalunya pel compromís de les escoles amb el desenvolupament sostenible i la recollida selectiva.

Des que el programa va començar ara fa 10 anys, ja són més de 150 els centres educatius de Catalunya que han rebut la distinció d'escola verda. El Josep Carner ha estat el primer de Badalona en obtenir-lo, però 5 escoles més de la ciutat estan adherides al programa de la Generalitat, com l'Artur Martorell, el Joan Miró, la Llibertat, i els instituts de secundària La Pineda i Badalona VII.





publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat