Botó Contacta amb Badaweb

L'Escola Badalonès rep tres premis CIRIT

Publicada: 04.12.2008Secció: Educació

L'Escola Badalonès ha rebut tres premis CIRIT, uns premis que premien l'esperit investigador dels alumnes i dels centres educatius que fomenten la investigació i el mètode científic entre els alumnes. L'escola Badalonès ha estat premiada per la seva dilatada trajectòria en aquest terreny i també han estat premiats, per primera vegada, dos grups d'alumnes de Cicles Formatius.

En aquest concurs participen les escoles de Catalunya que més esforç posen en fomentar entre els seus alumnes l'esperit d'investigació i aquest any és la segona vegada que l'Escola Badalonès ha rebut aquest guardó per la seva trajectòria. S'ha de destacar que el Badalonès ha estat triat entre els 10 millors centres de Catalunya, en el terreny de la investigació.

L'escola Badalonès també ha estat premiada per dos treballs de dos grups d'alumnes de Cicles Formatius, en la 28a edició dels Premis Cirit. Els dos treballs premiats, presentats per l'Escola Badalonès, són sobre un projecte de crear una empresa per organitzar viatges damunt una bicicleta i l'altra premi ha estat per un treball sobre com poder proporcionar a la gent gran un lloc tranquil per gaudir dels seus anys de jubilació.





publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat