Botó Contacta amb Badaweb

El BCIN acollirà demà la jornada 'Alternatives davant la crisi'

Publicada: 01.12.2008Secció: Economia

El BCIN acollirà demà una jornada de debat i reflexió sobre la crisi i sobretot, sobre com gestionar els propis recursos per tal de minimitzar-ne els efectes. Es tracta de la la jornada 'Alternatives davant la crisi', que presentaran Francesc Serrano, regidor d'Hisenda, Recursos Interns i Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Badalona, i Joaquim Padrós, president de la Federació Empresarial de Badalona, la FEB. La jornada, que començarà a les 11 del matí, oferirà als assistents tres ponències: 'La gestió dels recursos humans en temps de crisi', 'Origen i futur de la crisi financera, el cas espanyol' i 'Els mercats financers en temps de crisi'. Totes a càrrec de destacades personalitats dels sectors financers i econòmics.

La cloenda de l'acte, amb el que el Badalona Centre Internacional de Negocis vol proposar solucions a la crisi, serà a càrrec de l'alcalde de la ciutat, Jordi Serra. Tot plegat, demà dimarts a partir de les 11 del matí al BCIN.





publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat