Botó Contacta amb Badaweb

Iniciada la segona fase de les obres al Pont del Petroli

Publicada: 25.11.2008Secció: Urbanisme

Aquest projecte de l'Ajuntament de Badalona, en col·laboració amb la Diputació de Barcelona, permetrà a la ciutat comptar amb una estació oceanogràfica. Es tracta d'un laboratori costaner únic a Europa que facilitarà als ciutadans informació de les condicions ambientals com les temperatures de l'aigua i atmosfèriques, l'estat del mar, la qualitat de l'aigua o la radiació solar, entre d'altres.

La transformació del Pont del Petroli parteix d'un conveni entre L'Ajuntament de Badalona i la Universitat Politècnica de Catalunya per instal·lar-hi una estació oceanogràfica. Serà la tercera del món i pionera a Europa i permetrà que el Pont esdevingui un passeig i que aquest tingui un ús científic.

El projecte del Pont del Petroli compta amb una subvenció de la Diputació de Barcelona. Unes obres que tenen un cost de 600 mil euros. Dins d'aquesta partida pressupostària es preveu la col·locació de baranes, un reforç de l'estructura, millores en l'il·luminació i la transformació de l'antic pantalà en un mirador emblemàtic del Barcelonès Nord. Segons les últimes previsions, el Pont del Petroli estaria enllestit per les properes Festes de Maig.





publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat