Botó Contacta amb Badaweb

El Club Nàutic Bétulo dóna un curs de vela a professors de les escoles de la ciutat

Publicada: 25.11.2008Secció: Educació

Amb l'objectiu de promocionar la platja de Badalona, l'Escola de Vela del Club Nàutic Bétulo ofereix un curs a professors de les escoles de la ciutat. Un primer pas per posar en marxa un projecte en el que les escoles de tots els barris de Badalona puguin conèixer els diferents esports i activitats que es fan a les platges de la ciutat.

Aquesta setmana, el Club Nàutic Bétulo ha organitzat un ‘bateig de mar’ dirigit als professors de diversos centres educatius de la ciutat. Es tracta d'oferir-los un petit tast de totes les activitats que fan al club perquè després ells ho puguin transmetre a les escoles on treballen.

De cara a la temporada vinent, des del Club Nàutic Bétulo volen demanar subvencions a l'Ajuntament per tal de facilitar l'accés d'aquest tipus d'activitats als joves de tota la ciutat.

D'altra banda, des de mitjans d'abril fins a mitjans de setembre, el Club Nàutic Bétulo ofereix activitats com vela, windsurf o un casal d'estiu on els més petits gaudeixen del mar i la platja de Badalona.





publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat