Botó Contacta amb Badaweb

Travessar el port serà gratuït a partir de l'1 de gener

Publicada: 21.11.2008Secció: Urbanisme

El Consell d'Administració de Marina de Badalona ha acordat la gratuïtat de la tarifa per accedir amb vehicle al port de Badalona. Concretament, els ciutadans gaudiran d'un temps de cortesia de pas de 10 minuts. Aquesta mesura entrarà en vigor a partir de l'1 de gener i l'Ajuntament assumirà el cost d'aquest servei. L'aplicació d'aquesta mesura, però, es tornarà a valorar un cop el pont del carrer Sant Lluc ja estigui construït.

Aquest projecte dóna resposta a una demanda ciutadana expressada en el passat ple de juny amb el suport també d'altres grups polítics. L'acord al que s'ha arribat és que es donarà un temps de cortesia d'uns 10 minuts abans que l'estada al port no sigui de pagament. És el temps necessàri per garantir que tots els vehicles puguin travessar el port sense haver de pagar els 60 cèntims que costa ara. Això sí, aquesta mesura no és del tot definitiva ja que un cop construït el pont que ha de ser l'alternativa per creuar el port, aquesta decisió s'haurà de replantejar.

L'alcalde de Badalona, Jordi Serra, ha valorat molt positivament aquesta mesura ja que considera que la gratuïtat de la tarifa per accedir al port badaloní millorarà la comunicació entre aquesta zona del Front Marítim i la resta de la ciutat.

En el marc del Consell d'Administració de Marina Badalona també es va acordar l'adjudicació de les obres d'urbanització de la rambla del Gorg per un import de 10 milions d'euros. Es tracta d'un projecte que vertebrarà una gran àrea de 27 MIL metres quadrats entre el carrer de Guifré i el Palau Municipal d'Esports.

L'alcalde de Badalona, Jordi Serra, ha destacat la importància d'aquest projecte pel que fa a la millora de la comunicació entre el port i la resta de la ciutat. Un projecte que, segons ha assegurat Serra, posarà el port a prop dels ciutadans i ciutadanes de Badalona.

La previsió és que aquestes obres, que s'han hagut de tornar a adjudicar a causa de les dificultats de l'empresa que inicialment va obtenir l'adjudicació, comencin el mes de març del 2009 i finalitzin cap a finals de l'any 2010.







publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat