Botó Contacta amb Badaweb

Aprovat inicialment el projecte d'urbanització de la plaça de La Colina

Publicada: 21.11.2008Secció: Urbanisme

L'Ajuntament de Badalona ha aprovat, inicialment, el Projecte d'urbanització de la plaça de La Colina i la connexió viària entre la rambla de França i el carrer de Gènova, al barri Puigfred. El projecte inclou una nova xarxa de clavagueram, nou enllumenat públic, nous paviments, arbrat, mobiliari urbà i la implantació d'un grup de contenidors soterrats per a la recollida selectiva d'escombraries.

L'objectiu del projecte consisteix en l'organització de l'espai, tenint en compte el fort desnivell del solar, en diferents plataformes i facilitar la connexió viària entre els carrers. En aquest sentit, es proposa construir un nou vial de connexió entre els carrers de Gènova i la rambla de França, la creació d'una nova plaça entre el poliesportiu existent i les noves edificacions d'habitatge, i donar continuïtat i acabat a la trama urbana existent.

La superfície de l'àmbit d'urbanització és de gairebé 6.500 metres quadrats i el projecte té un pressupost d'un milió i mig d'euros. Amb aquesta actuació s'acaba de conectar la zona d'habitatge públic i el poliesportiu on s'estan finalitzant els darrers detalls de l'enllumenat, l'arbrat i la recollida selectiva.







publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat