Botó Contacta amb Badaweb

Jornades per una educació de qualitat al Consorci Badalona Sud

Publicada: 20.11.2008Secció: Educació

El Consorci Badalona Sud organitza des d'avui i fins dissabte les ‘Jornades per a una educació de qualitat com a possibilitat efectiva per a la igualtat d'oportunitats’. El jutge de menors de Granada, Emilio Calatayud, serà el convidat d'honor en aquestes jornades que tenen com a principal objectiu aconseguir una educació de qualitat i reduir l'absentisme escolar.

Les jornades comencen a les cinc d’aquesta tarda amb Isabel García, professora de sociologia de la Universitat Autònoma de Barcelona, i Joan Rué, catedràtic de la Facultat de Ciències de l'Educació de la UAB, tots dos estudiosos de l'absentisme escolar. Divendres al matí serà el torn de la participació dels diferents col·lectius que explicaran experiències sobre el territori com ara l'Ateneu de Sant Roc, la Fundació Pere Closa, i el centre de Sant Jaume. També s'aportarà una visió de l'administració local i de la Generalitat de Catalunya a càrrec del subdirector general de Llengües i Entorn. A la tarda participaran d'altres entitats de l'Estat Espanyol, i també projectes europeus. Dissabte i com a cloenda de les jornades, hi serà present el jutge de menors de Granada, Emilio Calatayud que s'encarregarà de transmetre el posicionament de la justícia davant l'absentisme escolar i tot el que això comporta.

Les jornades que donen el tret de sortida aquesta tarda, es duran a terme a la seu de Consorci Badalona Sud, situat sobre el mercat municipal de Sant Roc. Les ponències van adreçades als tècnics del camp de l'educació, però també a tots aquells que estiguin interessats en com millorar l'educació i dotar-la de més qualitat.





publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat