Botó Contacta amb Badaweb

Badalona ampliarà el nombre de places escolars per l'any vinent

Publicada: 20.11.2008Secció: Educació

El departament d'educació de la Generalitat de Catalunya i l'Ajuntament de Badalona signaran, en menys de quinze dies, un paquet de mesures per afrontar la massificació d'alumnes a les escoles de la ciutat. Durant la presentació d'aquest conveni es donaran a conèixer aquestes inversions, que inclourà la construcció de noves escoles, remodelacions i ampliacions de centres.

El conseller d'educació, Ernest Maragall,ho ha confirmat aquesta setmana durant una visita a Santa Coloma de Gramenet, on s'ha signat un paquet de mesures que permetrà ampliar en més de 1.800 places escolars més, la meitat de les quals ja s'oferiran durant el curs vinent. Maragall ha explicat que Badalona és una altra de les ciutats que es veura beneficiada per aquest pla.

Per la seva, el regidor d'educació de l'Ajuntament de Badalona, Josep Duran, ha detallat que el conveni inclourà inversions sobretot a les escoles d'infantil i primaria amb la construcció de nous centres, ampliacions i renovacions que permetran fer front a l'augment de demanda de places escolar.

Des de l'Ajuntament de Badalona s’ha recordat que mesures com l'augment del ratio o les aules cícliques nomès es portaran a terme durant aquest curs i que totes elles seran temporals.





publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat