Botó Contacta amb Badaweb

A l'escola, amb carmanyola

Publicada: 19.11.2008Secció: Medi Ambient

L'Ajuntament de Badalona impulsa una campanya l'ús de carmanyoles a les escoles verdes de la ciutat. Amb aquesta campanya es vol fer reflexionar, tant als més petits com als seus pares, sobre els embolcalls que fan servir per als esmorzars i berenars, residus que es poden evitar amb l'ús d'una carmanyola.



Aquesta campanya va dirigida a les escoles i instituts de la ciutat adherides al Programa Escoles Verdes. Concretament són 4 escoles, l'Artur Martorell, el Joan Miró, el Llibertat i el Josep Carner, i 2 instituts, La Pineda i el Badalona VII. Amb aquesta proposta els centres participants dissenyen plans de treball relacionats amb el medi ambient ben integrats en els seus plans d'estudi. Els principals objectius d'aquesta campanya són: fomentar hàbits de consum per a la reducció de residus i reflexionar sobre els embolcalls dels aliments que es porten a l'escola.Tots els alumnes que participen en aquest programa rebran l'obsequi d'una carmanyola. En total se'n repartiran unes 1500. Aquesta activitat forma part de les actuacions sobre la prevenció de residus que estan subvencionades per l'Agència de Residus de Catalunya.

publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat